Etiketë: #yllidervishi

Eskalon situata mes Shqipes dhe Bucit!

Një debat i fortë ka ndodhur mes dy banorëve të Big Brother

Këta dy konkurrentë të BBVK2 paskan qenë çift në të kaluarën?

Ylli Dervishi dhe Ledi Vokshi janë banorët që së fundmi kanë pasur