Etiketë: #Ecja

Ecja mbrapsht heq dhimbjet e shpinës, forcon këmbët dhe i bën mirë trurit

Të ecësh mbrapsht! Sapo e lexojmë këtë frazë, na duket disi absurde.…

Ecja me biçikletë për në punë zvogëlon rrezikun e depresionit

Mjekët u rekomandojnë më pak ilaçet kundër depresionit njerëzve që shkojnë në…

Trend i vitit të ri është ecja, jo ushtrimet

Revista prestigjioze “Vogue” ka shkruar se pyetja që është bërë më së…