Etiketë: #Gjumi

Kur jeni në rrezik nga anea e gjumit?

Shumë njerëz zgjohen natën për të zbrazur fshikëzën e tyre - kjo

Çfarë duhet të bëni për të mbajtur ankthin nën kontroll?

Gjumi furnizon trurin me energji dhe përmirëson humorin dhe përqendrimin. Nga të

Thuajini “JO” ujit me gaz përpara gjumit!

Pirja e ujit me gaz para se të shkoni në shtrat shkakton

Efektet dhe ndikimi i një ore gjumi më tepër

Studimet konfirmojnë se studentët që flenë 8 orë gjumë kanë një performancë

Arsyet përse nuk duhet të hani hudhër përpara gjumit

Rekomandohet që nëse doni të konsumoni hudhër në darkë, atëherë duhet ta

Efektet dhe ndikimi i një ore gjumi më tepër

Kur vjen koha për t’u zgjuar, njeriut i duket sikur edhe pesë

Sa ndikon gjumi në parandalimin e demencës?

Një ulje prej vetëm 1% e sasisë së gjumit të thellë në