Etiketë: #JensStoltenberg

Stoltenberg: NATO do të bëjë atë që duhet për të siguruar stabilitetin në Ballkan

Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s, Jens Stoltenberg, ka shprehur shqetësimin për rritjen

Kurti njofton Stoltenbergun për rrezikun që vjen nga Serbia, kërkon bashkëpunim me NATO-n për paqen dhe sigurinë

Takimi i tretë me radhë ndërmjet Kryeministrit të Republikës së Kosovës, Albin

Stoltenberg në Prishtinë: Po shqyrtojmë rritjen e përhershme të pranisë së NATO-s

Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s, Jens Stoltenberg, tha në Prishtinë më 20

Stoltenbergu e fillon turin në Ballkanin Perëndimor, të martën vjen në Shkup

Sekretari i përgjithshëm i NATO-s, Jens Stoltenberg sot do të udhëtojë për