Etiketë: #LindjaeMesme

Nëse Evropa mundi ta bëjë, mundet edhe Lindja e Mesme

Mbështetësit e një paqeje të qëndrueshme duhet t’i organizojnë dhe t’i financojnë

Konflikti në Lindjen e Mesme po “djeg” edhe Evropën

Shkurtimisht, një pauzë në luftime do të bënte që Izraeli të humbiste

Netanyahu po hap një kapitull të ri në Lindjen e Mesme

Politikani i krahut të djathtë Avigdor Lieberman, gjatë kohës së tij si

Misioni i SHBA në Lindjen e Mesme duket i pamundur

Pavarësisht mosmarrëveshjeve politike që nganjëherë tensionuan marrëdhëniet midis kryeministrit izraelit Benjamin Netanyahu

Ku qëndron Kina në konfliktin e Lindjes së Mesme?

Kina shprehet se dëshiron të ndërmjetësojë mes Izraelit dhe Hamasit. Qeveria e

Pse Irani është futur “kokë e këmbë” në luftën në Lindjen e Mesme?

Sulmet e zmbrapsura kundër Izraelit nga Libani dhe Jemeni, me ndërhyrjen ushtarake

Luftërat ndryshojnë itinerarin për integrimet!

Me fillimin e luftës, faktori ndërkombëtar shprehimisht e zhvendosi fokusin e tij

Ku është pika më e ulët në planet?

Deti i Vdekur, që përmban ujë me kripë, mes Izraelit, Palestinës dhe