Etiketë: Mariçiq

Mariçiq paralajmëron dërgesë të re prej 300 mijë formularëve për pasaportat

Zëvendëskryeministri Bojan Mariçiq pretendon se në qershor pritet të mbërrijnë në vend

Mariçiq: Zgjatja e vlefshmërisë së pasaportave të vjetra bie ndesh me Kushtetutën

Ndryshimet në Ligjin për Dokumentet e Udhëtimit për zgjatjen e vlefshmërisë së

Mariçiq: Duhet të qëndrojmë në kursin evropian për të mirën e të gjithë qytetarëve

Zëvendëskryeministri i Maqedonisë së Veriut për çështjet evropiane, Bojan Mariçiq, ka zhvilluar

Mariçiq: Realizimi e së ardhmes evropiane për qytetarët tanë është prioritet

Zëvendëskryeministri për Çështje Evropiane, Bojan Mariçiq, ka zhvilluar sot një takim me

Mariçiq- Geer: Përkushtimi i përbashkët për integrimin evropian sjell sukses

Zëvendëskryeministri për Çështje Evropiane, Bojan Mariçiq sot kishte takim me shefin e

Mariçiq: Ndryshimet Kushtetuese obligimi kyç për fazën e ardhshme të negociatave

Suksesi i procesit të skriningut, që u zhvillua 15 muaj, afërsisht 100

BE-ja kërkon përkthyes në gjuhën maqedonase

Shërbimet e përkthimit të BE-së kanë hapur thirrjen për përkthyes në gjuhën

Optimizmi i pushtetit kundrejt realitetit evropian!

Ka individë që ende besojnë se ndryshimet kushtetuese janë e vetmja mënyrë

Mariçiq: Bllokada jonë aktualisht ka emër dhe mbiemër, është VMRO-DPMNE-ja

Bllokada jonë aktualisht ka emër dhe mbiemër, është VMRO-DPMNE-ja dhe deputetët e

Rumania është një partner rajonal i Maqedonisë në realizimin e rrugës drejt BE-së

Shkup, 15 nëntor - Zëvendëskryeministri për çështje evropiane, Bojan Mariçiq, ka zhvilluar

Mariçiq: Kemi bërë përparim në 80 për qind të kapitujve, nuk janë vërejtur asnjë pengesë

Zv. kryeministri për Çështje Evropiane, Bojan Mariçiq nuk sheh se raporti i

Mariçiqi: Ndjekja penale dhe zbatimi i drejtësisë i takon prokurorisë dhe gjykatave

Çështja e ndjekjes penale dhe zbatimi  i drejtësisë është çështje për prokuroritë