Etiketë: #Fëmijët

KOLLA E KEQE: Apele për imunizim të fëmijëve

Manoleva poashtu njoftoi se punktet në qendrat shëndetësore po punojnë me orar

Pse një fëmijë bullizon bashkëmoshatarët?

Psikologja Arbëresha Bekteshi Alimi vlerëson se bullizmi është një fenomen me të

“Një dorë” për të drejtat e fëmijëve!

Ligji ka një shtrirje të gjerë dhe është i sistemuar në tetë

Raporti i UNICEF-it

2023-ta, një nga vitet më të vështira për fëmijët në mbarë botën

Fëmijët largohen, ama kthehen gjithmonë…

Në këtë artikull do të mund të lexoni dedikimin e një nëne

UNICEF bën thirrje për përshpejtimin e miratimit të ligjeve kyçe për fëmijët

"Tridhjetë vjet më parë, vendi u premtoi fëmijëve që të drejtat e

Vendi që ndalon duhanin kur në makinë ka fëmijë

Pse vetëm në lokale? Nëse ka një vend që është super i

Edhe fëmijët me cigare!

Analizat treguan se 30% e të rinjve përdorimin e duhanit e nisin

​“MEGJASHI” QËNDROI NË DIBËR: Secili fëmijë brenda sistemit arsimor

Duke përshëndetur punëtorinë, kryetari i Dibrës Hekuran Duka potencoi se hyrja në

A duhet t’i tregohet apo jo fëmijëve që Babagjyshi i Vitit të Ri nuk ekziston?

Edhe pa e menduar se mund të inkurajojnë karrierën e shpikësit të

Fëmijët që kërkojnë lëmoshë

Pothuajse në të gjitha qytetet e vendit në rrugë gjenden çdo ditë

EFEKTET E LUFTËS: Kujdes nga imazhet online

Në një prononcim për gazetën KOHA, Murtezani u shpreh se pamjet e