Etiketë: #OBSH

OBSH i kërkon informacione Kinës për një sëmundje respiratore që po përhapet

Organizata Botërore e Shëndetësisë i ka kërkuar Kinës më shumë informata për…

OBSH: Ndihma mjekësore është gati për të hyrë në Gazë

Pesë kamionë janë të ngarkuar me ndihma mjekësore dhe janë në pritje…

Avionë të Bundeswehr sjellin gjermanë nga Izraeli në atdhe

Ushtria gjermane, Bundeswehr, do të transortojë shtetasit gjermane nga Izraeli për në…

Shtatzënat adoleshente, tre herë më shumë sesa në BE!

Në dhjetor 2020, Ministria e Shëndetësisë e miratoi Udhëzimin klinik për abortin…