Më afër – KOHA

Të fundit

“Lufta” e zjarrfikësëve me zjarret në Pollog

https://youtu.be/FT7DHKWQRfI “Lufta” e zjarrfikëseve me zjarret në Pollog. Komandanti i Njësitit kundër zjarreve Uka Aliti në Tetovë, për gazetën KOHA,

ADMINISTRATA PUBLIKE – ЈАВНА АДМИНИСТРАЦИЈА

TË ÇLAJMËRUAR SIPAS SHKAKUT – ОДЈАВЕНИ ПОРАДИ

INTERVISTË ME PRESIDENTIN E FFM-së, Muamed Sejdini

Si e sheh idenë për formimin e Superligës Evropiane? Çfarë ka bërë Federata për klubet futbollistike të vendit gjatë kohës

Jeta të sjell përjetime nga më të ndryshmet

Jeton Ismaili, aktivist nga Kumanova për gazetën KOHA, rrëfen vështirësitë e rrugetimit të tij gjatë periudhës së studimeve. https://youtu.be/IpgtBpCax2Y  

VAKSINA, ARMË E VETME PËR TA LUFTUAR VIRUSIN

Pse qytetarët i druhen vaksinave? Ku janë punktet ku po zhvillohet vaksinimi? A do të ketë vaksina shtesë në RMV?

Përzgjedhja e redaktorit

TREGUES I VARFËRISË: Shpenzime rekord për ushqime, më të shtrenjtët në rajon dhe Evropë (TABELA)

Shpenzimi i një pjese të konsiderueshme të buxhetit lë më

Serbët në Kosovë, Bosnje e Mal të Zi armatosen përmes Kishës Ortodokse Serbe

Ish-politikani serb, Nenad Çanak, ka ngritur alarmin për rrezik në