E mërkurë, 24 Korrik, 2024
29.8 C
Skopje

INFOGRAFIKA

ADMINISTRATA PUBLIKE – ЈАВНА АДМИНИСТРАЦИЈА

TË ÇLAJMËRUAR SIPAS SHKAKUT – ОДЈАВЕНИ ПОРАДИ

Vaksinimi antikovid në Maqedoninë e Veriut dhe rajon | Вакцинација против Kовид во Северна Македонија и регионот

Serbia e filloi e para vaksinimin në rajon me vaksinën Sputnik V. Dozat e para, 4.875 vaksina PfizerBionTec arritën...

Të dhënat sipas Institutit për shëndet publik / Податоци според Институтот за јавно здравје

Loading...(function(d){var js, id="pikto-embed-js", ref=d.getElementsByTagName("script");if (d.getElementById(id)) { return;}js=d.createElement("script"); js.id=id; js.async=true;js.src="https://create.piktochart.com/assets/embedding/embed.js";ref.parentNode.insertBefore(js, ref);}(document));

Dekreti i Qeverisë për masat për mbrojtje nga KOVID 19/Уредба на Владата за мерки за заштита од КОВИД 19

Loading...(function(d){var js, id="pikto-embed-js", ref=d.getElementsByTagName("script");if (d.getElementById(id)) { return;}js=d.createElement("script"); js.id=id; js.async=true;js.src="https://create.piktochart.com/assets/embedding/embed.js";ref.parentNode.insertBefore(js, ref);}(document));