Video

Të fundit

Shteti nuk i sheh, por ekzistojnë!

https://youtu.be/GxP0BBOZ828   Me vite jetojnë në Maqedoninë e Veriut, por nuk kanë shtetësi? Cilët janë arsyet pse refuzohen? Me çfarë

Ku qëndrojnë prindërit e fëmijëve me kancer?

Një numër i konsiderueshëm i fëmijëve me sëmundje malinje që mjekohen në Klinikat në Shkup vijnë nga qytetet tjera të

I huaj në shtëpinë e vet!

Të lindur, të rritur këtu, por pa asnjë të drejtë. Mysafirë në shtëpitë e veta. Ky është fati i mijërave

A ka të drejta konsumatori dhe cilat janë?

Kur produkti që bleni nuk i plotëson standardet e deklaruara, cilat janë të drejtat tuaja? Çka mund të bëni dhe

Ndihma e Shpejtë që nuk vjen gjithmonë shpejtë!

Ndihma e Shpejtë Mjekësore në Maqedoni është shërbim, i cili funksionon në kuadër të Shtëpive të Shëndetit, ndërkaq buxheti i

Intervistë me Avokatin e Popullit, Ixhet Memeti

Për çfarë ankohen më së shumti qytetarët? A përgjigjen institucionet në thirrjet e Avokatit të Popullit? Në çfarë kushtet gjenden

Kush ishte Haxhi Qamili?

Angazhohej për ribashkimin e Shqipërisë me shtetin Osman dhe vendosjen e sheriatit islam. Kush ishte Haxhi Qamili dhe pse u

71 vjetori i lindjes së Arbën Xhaferit

https://youtu.be/kmQpN9vRCgs

TIFOZËRITË MË TË ZËSHME NË BOTË

https://youtu.be/Q_rClQGAPsI

Përzgjedhja e redaktorit

Historia e tre vajzave: Ligji më detyron të kryej marrëdhënie me burrin, edhe pse s’dua!

Aktivistët janë përpjekur të ndryshojnë ligjin prej vitesh, por ata

Hoxhallarët para politikanëve, besim i ulët në institucionet e shtetit (TABELA)

Shkup, 7 dhjetor - Besimi i qytetarëve tek institucionet kalon