Etiketë: protesta

MASH: Mbështesim idenë për rritjen e pagave të punonjësve në arsimin e lartë

Ministria e Arsimit dhe Shkencës (MASH) sot në lidhje me protestën e

Franca, vendi i parë në botë që mund të bëjë abortin të drejtë kushtetuese

Franca pritet të përfshijë të drejtën e abortit në Kushtetutën e vet

Serbi: Në seancën e parë parlamentare priten protesta

Fjala është për votues, të cilët sipas akuzave, kanë qenë të regjistruar

Protestojnë profesorët e gjimnazit “Kiril Pejçinoviq” në Tetovë, kërkojnë rrogat e nëntorit

Në gjimnazin “Kiril Pejçinoviq” në Tetovë mëngjesin e sotëm në shenjë proteste

Vrasja e Liridona Ademajt, protestë qytetare në Prishtinë

Pas vrasjes së Liridona Ademajt, Kolektivi për Mendim dhe Veprim Feminist, sot

Në Shkup paralajmërohen disa protesta, MPB me regjim të posaçëm të komunikacionit

Në Shkup sot do të mbahen disa protesta, para Kuvendit të punësuarit

Protesta të dhunshme në Dublin pas sulmit me thikë në afërsi të shkollës

Disa protestues u përleshën me policinë, dogjën vetura dhe plaçkitën dyqanet në

SHUMË PROTESTA: Pakënaqësi gjithandej!

Në dyert e Qeverisë po trokasin pesë protesta: punonjësit e shëndetësisë, administrata

Kronika nga vendi më i dhunshëm i Evropës

Didier Leschi, i cili ka drejtuar OFFI, zyrën franceze të imigracionit dhe

Gazetarët në mbështetje të IRL-së

Protesta u organizua nga Shoqata e Gazetarëve të Maqedonisë (SHGM) dhe Sindikata

Sindikata e shëndetësisë paralajmëron protesta

Shkup, 11 nëntor - Punonjësit e shëndetësisë paralajmërojnë protesta. Kërkojnë rritje pagash

“Liri Palestinës”, protestë në qendër të Tiranës kundër luftës në Gaza

Një tjetër protestë në mbështetje të Palestinës u mbajt këtë të dielë