Ndryshe me

Të fundit

Bekim Fehmiu për gazetën Vreme: Për shkak të besës, shqiptarët kanë paguar me kokë

Bekim Fehmiu, një ndër aktorët më të mëdhenj shqiptarë që pati famë kudo nëpër botë, në vitin 2001 ka dhënë

Unë çikës teme s’ia pres krahët!

Unë çikën teme nuk e msoj me nënshtrim! Ajo ka me lind si qenie e lirë, e plotëpushtetshme për mendimet,

A bën shtatzënat të ushtrojnë në palestër?

A është e mundshme të ushtrohet në palestër dhe të ngrihen peshat gjatë shtatzënisë? Për shembull, të jenë në steper,

Xhevdet Nasufi: Kompromiset shqiptare në dëm të vetvetes

Edhe te shqiptarët pluralizmi politik është zhvillim që nuk është ndarë nga e kaluara, krahas të sotmes që vazhdon. Që

Ambasadori Timonie: Të përgatisim të ardhmen pa grindje

Kristian Timonie është ambasador i Francës në Maqedoni. Më herët ka qenë në Pekin, si Atashe për kulturë. Ka punuar

Ishim dhe mbetëm të uritur!

Agim Jonuz, ka lindur në Shkup. Është shkolluar në vendlindje dhe Beograd. Njihet si analist, kolumnist, ish këshilltar dhe zëdhënës

Humori që të mban përherë në këmbë!

Delvina KËRLUKU Visar Etemi ka lindur më 9 janar të vitit 1983, në Shkup. Filloren e kreu në shkollën “LIRIA”,

Kur dështon me arsimin, dështon gjithandej

Delvina KËRLUKU Gadaf Rexhepi ka lindur në Shkup, shkollën fillore në “25 Maji”, të mesmen ekonomike “Arseni Jovkov”. Tre ciklet

Muzika, dashuri pa limite

Nga Delvina KËRLUKU KOHA: Muzika është pasioni juaj më i madh, pa të nuk ndiheni e plotë? SUMA: Muzika është

Tolerancën ta ruajmë si dy sytë e ballit

Delvina KËRLUKU Prof. Shaqir Fetahu u lind më 25 Prill të vitit 1959, në fsh. Çegran - Gostivar. Gjatë mbarimit

Përzgjedhja e redaktorit

Historia e tre vajzave: Ligji më detyron të kryej marrëdhënie me burrin, edhe pse s’dua!

Aktivistët janë përpjekur të ndryshojnë ligjin prej vitesh, por ata

Hoxhallarët para politikanëve, besim i ulët në institucionet e shtetit (TABELA)

Shkup, 7 dhjetor - Besimi i qytetarëve tek institucionet kalon