Ndryshe me

Të fundit

Politika është një horizont i gjerë të panjohurash dhe sfidash

Delvina KËRLUKU Kaltrina Azizi Luta është lindur më 13 mars 1991 në Kumanovë. Me prejardhje është nga fshati Mateç, Komuna

Drejtësia është hyjnore, vendos mbi fatet e njerëzve

Delvina KËRLUKU Valdet Xhaferi u lind më 30 tetor 1989 në Shkup, shkollën fillore të kryer në Sh.F. “Ismail Qemali”

Shundi ka sulmuar muzikën e mirëfilltë

Delvina KËRLUKU KOHA: Një libër është një histori për mendjen. Një këngë është një histori për shpirtin. Çfarë është muzika,

Gruaja shqiptare të lirohet nga skllavëria e paragjykimeve

Delvina KËRLUKU Lindita Qazimi u lindi më 5 shkurt të vitit 1982, në Tetovë. Arsimin fillorë e kreu në shkollën

Njohja e gjuhëve, pasuri e veçantë

Delvina KËRLUKU Ismail Krifca - Mali u lind më 18 maj, 1967, në Dibër. U shkollua në vendlindje, ndërsa, Fakultetin

Teatri të pamundshmen e bën të mundshme

Delvina KËRLUKU Kushtrim Bekteshi u lindi në Kumanovë në vitin 1982. Shkollimin fillor e mbaroi në fshatin Llopat-Kumanovë, ndërsa atë

Njeriu është njeri aq sa e lodh mendjen

Delvina KËRLUKU Ziber Lata është lindur më 16 korrik të vitit 1985, në qytetin e Dibrës. Shkollën fillore e kreu

Humbja është mësuese më e mirë se fitorja

Delvina KËRLUKU Miftar Ziberi, themelues i Klubit të volejbollit “Shkëndija” të Tetovës, trajner shumëvjeçar i këtij klubi dhe ish përzgjedhës

Muzika është e lidhur ngushtë me gëzimin dhe harmoninë

Delvina KËRLUKU Arjana Kuriu Grubi u lind në Tetovë. Rrjedh nga një familje e arsimuar dibrane. Shkollën fillore dhe të

E gjithë bota flet për mafien tonë akademike

Delvina KËRLUKU Mihrije RUSHANI u lind në Shipkovicë të Tetovës, e rritur dhe shkolluar në Tetovë, studimet i kreu në

Përzgjedhja e redaktorit

TREGUES I VARFËRISË: Shpenzime rekord për ushqime, më të shtrenjtët në rajon dhe Evropë (TABELA)

Shpenzimi i një pjese të konsiderueshme të buxhetit lë më

Serbët në Kosovë, Bosnje e Mal të Zi armatosen përmes Kishës Ortodokse Serbe

Ish-politikani serb, Nenad Çanak, ka ngritur alarmin për rrezik në