Ndryshe me

Të fundit

Biznesi nuk është vetëm “blej dhe shit”, por diçka më tepër

  Delvina KËRLUKU Nuhi Aliu, lindi në fshatin Çajlan të Shkupit. Shkollën fillore e kreu në fshat. Të mesmen në

Muzika është gjuha universale

Delvina KËRLUKU Smerald Spahia rrjedh nga një familje Dibrës së Madhe. Është violinisti i suksesshëm. Në moshën 7 vjeç prindërit

Tregu i bizneseve shqiptare, pa asnjë ndihmë nga shteti

  Delvina KËRLUKU NEBI HOXHA u lind në Shkup. Ka diplomuar për elektro-inxhinier. Rrjedh prej një familje esnafesh, që merret

Në një shtëpi nuk mund të funksionojnë tri familje

Delvina KËRLUKU Dritëro Ame. Vendlindja e tij është Dibra. U lind në gusht të vitit 1978. Si nxënës ka marrë

Kur epoka shqiptare fillonte dhe mbaronte me partinë komuniste

Delvina KËRLUKU Merita Çoçoli u lind në Korçë, në qytezën Maliq. Ishte vetëm 7 vjeç kur recitoi për herë të

Suksesin e bëjnë vullneti dhe puna

  Delvina KËRLUKU Arsim Papraniku u lind në Shkup në vitin 1975 dhe rrjedh nga një familje dibrane. Shkollën fillore

Lufta për shpërblime është dëshpëruese

Delvina KËRLUKU Ibër Deari u lind në Kumanovë në vitin 1990. Shkollën fillore e kreu në vendlindje, në fshatin Sllupçan

Jeta pa muzikë është e trishtueshme

Delvina KËRLUKU Leonora Poloska u lind më 3 maj 1982 në Shkup. Shkollën fillore e kreu në shkollën “Liria”, ndërsa

Vazhdimisht në shërbim të artistëve

  Delvina KËRLUKU Sermine Purini u lind më 25 qershor 1965 në Shkup. Filloren e kreu në SHF “Petar Zdravkovski

Organizator i demonstratave të vitit 1968 ishte populli

    Delvina KËRLUKU Faik Mustafa u lind më 19 maj 1945, në Tetovë. Shkollën fillore dhe gjimnazin i kreu

Përzgjedhja e redaktorit

TREGUES I VARFËRISË: Shpenzime rekord për ushqime, më të shtrenjtët në rajon dhe Evropë (TABELA)

Shpenzimi i një pjese të konsiderueshme të buxhetit lë më

Serbët në Kosovë, Bosnje e Mal të Zi armatosen përmes Kishës Ortodokse Serbe

Ish-politikani serb, Nenad Çanak, ka ngritur alarmin për rrezik në