Ndryshe me

Të fundit

Kultura është ajo që pasqyron nivelin e shoqërisë në një shtet

  Delvina KËRLUKU Safet Spahiu është lindur në Prizren. Prej vitit 1994 jeton në Gostivar. Fakultetin dhe studimet pasuniversitar i

Aktorët shqiptarë, dy ditë këndojnë, njëzetë e tetë vajtojnë!

    Delvina KËRLUKU Vebi Qerimi (1955), aktor, regjisor, profesor, u lind në Kumanovë, ku mbaroi shkollimin fillor dhe atë

Spiunët shqiptarë krijuan karrierë politike

Delvina KËRLUKU Qerim Lita u lind më 16 shtator 1964 në fshatin Zelenikovë - Shkup. Shkollimin fillor e kreu në

Fetë janë burim i dashurisë, i paqes… gjithçka tjetër është nxitje e djallit

    Bisedoi: Delvina KËRLUKU Reisul Ulema H. Sulejman ef. Rexhepi u lind më 10 shkurt të vitit 1947, në

Kufiri ua hëngri shpirtin dibranëve

    Delvina KËRLUKU Rexhep Zllatku ka lindur në Dibër në vitin 1939. Aty e mbaroi tetëvjeçaren, ndërsa shkollën e

Ngecje ka edhe në emancipimin e meshkujve shqiptarë

Delvina KËRLUKU Xhane Kreshova dy klasat e para të shkollës fillore i mbaroi në fshatin Bukoviq të Shkupit, aty ku

Aspiratat e Rilindjes mbeten të shenjta

Delvina KËRLUKU Remzi Nesimi Remzi (1933) gjuhëtar, u lind në fshatin Odri të Tetovës. Kreu gjimnazin në Tetovë. Ndoqi studimet

Ikja nga konvikti për t’i parë familjet shqiptare që e mbushnin trenin për në Turqi

Delvina KËRLUKU Ali Aliu u lind më 1 prill 1934 në Prespë (Kranjë). Shkollën fillore tetëvjeçare e kreu në qytetin

Përzgjedhja e redaktorit

TREGUES I VARFËRISË: Shpenzime rekord për ushqime, më të shtrenjtët në rajon dhe Evropë (TABELA)

Shpenzimi i një pjese të konsiderueshme të buxhetit lë më

Serbët në Kosovë, Bosnje e Mal të Zi armatosen përmes Kishës Ortodokse Serbe

Ish-politikani serb, Nenad Çanak, ka ngritur alarmin për rrezik në