Etiketë: #tetova

E godet rryma duke bërë dush, vdes 18 vjeçari nga Tetova

Një 18 vjeçar ka ndëruar jetë si pasoj e energjisë elektrike e…

Zgjidhje alternative për deponinë Rusino!

Shpresat janë që pas zgjedhjeve të gjendet një zgjidhje në nivel qendror…

Një 50-vjeçare nga Tetova ka paraqitur në polici një mashtrim gjatë blerjes së pronës në Kodër të Diellit

Një 50-vjeçare nga Tetovë ka raportuar në polici se është mashtruar gjatë…

Tetova ende pa plan gjeneral urbanistik

Nga komuna e Tetovës, respektivisht nga Sektori i Urbanizmit në komunën e…

Infrastruktura, kryefjala e pushteteve lokale

Problem në vete është se ka prerje të asfaltit nga ana e…

Mbi 8 mijë nxënës shqiptarë pa sallë sporti

“Si ndjehen personat, të cilët janë përgjegjës për çështjet arsimore e ku…

Vendosen buste të heronjve maqedonas në Tetovë

Bustet e heronjve maqedonas Gjoce Stojçevsku Ambarçe dhe Todor Xhipovski Merxhan, që…

Pallanka para Tetovës, Gostivarit, Strugës…

Për herë të dytë, të tretë..., stafeta “Qytet i kulturës” kalon nga…

BDI akuzon për asfaltim jocilësor në Tetovë

Këshilltarët e BDI-së në Tetovë kanë akuzuar komunën për asfaltim jocilësor të…

IDEA: Tetova dhe Kërçova mbi €200.000 për udhëtime

“Nuk është e lejueshme që paratë e qytetarëve të harxhohen ashtu si…

Nga sot transport publik nga Tetova për në Kodrën e Diellit

Qytetarët të cilët dëshirojnë të vizitojnë Kodrën e Diellit do të kenë…

Një tetovar sulmohet para shtëpisë së tij

Të hënën mbrëma dhjetë minuta pas mesnate, 41-vjeçari B.I. nga Tetova, në…